Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® MIDLAYER MELLÉNY

63.990 Ft
szín
méret
Menny.:db
Cikkszám: 3821-135
Gyártó: Pinewood®
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Minőségi svéd gyapjúból készült, párnázott szigeteléssel ellátott mellény, amely ideális középső rétegként kabát alá vagy külső ruhaként. A gyapjú természetes hőmérsékletszabályozó, gyorsan száradó és rendkívül légáteresztő. A mellény mosógépben mosható és könnyű.
A Pinewood® Wool Insulated Midlayer női mellény párnázott, prémium minőségű svéd gyapjúból készült lavalan. A gyapjú jótékony anyag, amely természetes, megújuló, biológiailag lebomló és funkcionális. Egyedülálló tulajdonságai természetes hőmérsékletszabályozóként melegen tartanak, amikor hideg van, és hűvösen, amikor emelkedik a hőmérséklet. A 60 g/m2 súlyú lavalan® sportpárnával van ellátva, amely kiváló hőszigetelést biztosít. A párnázatban lévő kiváló minőségű svéd gyapjú egyrészt gyorsan szárad, másrészt megakadályozza a kellemetlen szagokat, és kiváló légáteresztő képességet biztosít.
A mellényt könnyű ápolni, mivel gépben mosható. A mellény külső anyaga Bionic Finish® Eco kezeléssel van ellátva a fokozott vízlepergető tulajdonságok érdekében, káros fluorkarbonok használata nélkül, ami egyszerre környezetbarát és kíméletes a felhasználó számára.
A mellény éppolyan funkcionális, mint stílusos, és mindennapi viseletre és igényesebb szabadtéri tevékenységekre egyaránt használható. Hideg időben kiválóan működik melegítő középrétegként egy kabát alá, de akár ing vagy pulóver fölé is viselheted. Nagyon könnyű és könnyen becsomagolható egy hátizsákba. A mellény cipzáras zsebekkel és melegítő polár anyagú gallérral van felszerelve.
Vékony, de hihetetlenül melegítő könnyű mellény, tökéletes melegítő középrétegként hideg körülmények között vagy stílusos külső rétegként.

- Svéd gyapjú
- Bélelt az extra melegségért
- Könnyű
- Magas légáteresztő képesség
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra vízlepergető tulajdonságokért.
- lavalan® sportpárna, 60g/m2
- A lavalan® gyorsan szárad és melegen tart még nedves vagy izzadt állapotban is. Ennek az egyéni alkalmazkodóképességnek köszönhetően a gyapjú hőmérséklet-szabályozó, amely hidegben melegen tart, melegben pedig hűsítő hatást biztosít. A gyapjúban minden benne van - egyszerre természetes, megújuló, biológiailag lebomló és funkcionális.
- A lavalan® mosógépben mosható
- Cipzáras kézzsebek
- Fleece bélésű gallér

Anyag: 100% poliamid
Súly: 200 gramm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!