Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® KUTYASPORT TRAINER EXTRÉM KABÁT

119.990 Ft
szín
méret
Menny.:db
Cikkszám: 3480-816-XS
Gyártó: Pinewood®
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

A Pinewood® Dog Sports Trainer Kabát időjárásállóbb változata, amely szél- és vízálló membránnal és ragasztott varratokkal rendelkezik, így ideális az esős és zord őszi körülményekhez. A kabát különféle sajátosságokat és zsebeket tartalmaz, amelyek minden kutyakiképzési igényhez igazodnak.
A női Dog Sports Trainer Extreme kabát szél- és vízálló membránnal van ellátva, amely a vízlepergető impregnálással és a viaszolt felülettel együtt optimális védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Magas légáteresztő képessége és a rugalmas oldalsó panelek fokozzák a mobilitást, így a kabát tökéletes a szabadban töltött aktív napokra. Levehető kapucnival és szellőző cipzárakkal rendelkezik, amelyek kinyithatók a légáramlás fokozása érdekében a nagy aktivitás során.

A kabát praktikus kialakításának köszönhetően több tágas zsebbel rendelkezik. A hátoldalán egy kibővíthető fújtatós zseb található, két külső rekesszel a kulacsok számára, így Ön és kutyája is könnyen hidratált maradhat. A rekeszek és a hátsó zseb könnyen tisztítható anyaggal vannak bélelve, amely tökéletesen alkalmas kutyakaják és bábuk tárolására. További fontos jellemzői a két kézzseb, amelyek a gyors hozzáférés érdekében gombnyomással és mágneses nyílásokkal bővíthetők, a zsebpántokon és a hátsó zsebben található fényvisszaverő részletek a sötétben való láthatóság érdekében, valamint a további melegséget biztosító fleecel bélelt kézmelegítő zsebek.

Ezenkívül a kabát két mellzsebbel és egy cipzáras, biztonságos belső zsebbel, beépített ujjbegyekkel és hüvelykujjlyukakkal ellátott ujjbegyekkel rendelkezik az extra melegségért, valamint állítható kampós és hurkos rögzítőkkel a mandzsettáknál. A kiegészítőkhöz a derékrészen egy D-gyűrű és egy karabiner található a felszerelés felakasztásához. Az elülső részen praktikus, 2-irányú cipzár és szélfogó rejtett gombokkal, valamint állítható, rejtett húzózsinórral az alján.
Ezt a kutyasport kabátot úgy tervezték, hogy időjárástól függetlenül maximalizálja a kényelmet és a funkcionalitást a kutyával való edzés és tevékenység során.

- Szélálló
- Vízálló membrán ragasztott varratokkal
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra víztaszító tulajdonságokért.
- Magas légáteresztő képesség
- Tartós
- Méretek 3XL-ig
- TCszövet sztreccsel az extra kényelem érdekében
- Viaszolt felület
- Levehető és állítható kapucni
- Nyújtható oldalsó panelek 
- Állítható hátsó zseb fújtatóval, reflexes részletekkel és két rekesszel a vizes palackok/szatyrok számára, mindez könnyen tisztítható, viaszos felülettel.
- D-gyűrű
- 2-irányú cipzár
- Karabiner a derékrészen 
- Nagyméretű elülső zsebek extra széles fújtatóval és mágneses zárakkal, reflexes részletekkel. 
- Zseb a kutyaürülék-zacskók számára kialakított nyílással
- Gyapjúval bélelt kézmelegítő zsebek
- Cipzáras mellzseb és belső zseb
- Szellőző cipzárak
- Állítható alsó rész húzózsinórral
- Elülső cipzár szélfogóval és rejtett nyomógombokkal
- Beépített mandzsetta hüvelykujj-lyukakkal
- Állítható ujjak tépőzáras rögzítővel


 Anyag: 64% poliészter, 34% pamut, 2% elasztán. Membrán: 100% PU
Súly:1440 gramm

Lehetséges, hogy a termék külső raktárból érkezik, ebben az esetben a szállítási idő 2 hét lehet. Segítség a méretválasztáshoz: https://silverkissoutdoor.hu/markak/pinewood

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!