Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® SMÅLAND HUNTERS NADRÁG

79.990 Ft
Cikkszám: 3817-241
Gyártó: Pinewood®

Keresd VISZONTELADÓINKNÁL.


Lehetséges, hogy a termék külső raktárból érkezik, ebben az esetben a szállítási idő 2 hét lehet. Segítség a méretválasztáshoz:  https://silverkissoutdoor.hu/markak/pinewood

Leírás

Elérhető méretek: 34-48
Színek: 241

Tartós és kényelmes vadásznadrág vízálló membránnal, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló védelmet nyújtson minden időjárási körülmény között a vadászat során. A derékrész hátul magasabb a nagyobb kényelem érdekében, és a nadrág praktikusan állítható szárvégekkel rendelkezik.
A Småland Hunters kollekció női vadásznadrágja szél- és vízálló membránnal van ellátva, amely hatékonyan ellenáll az időjárási elemeknek. Extra tartós oxfordi anyaggal van megerősítve, hogy ellensúlyozza a kopást a védett területeken, például az ülésen és a térdnél. A ragasztott varratok fokozzák a vízállóságot és növelik a tartósságot.
Elasztikus derékrész és állítható lábszárny nyílások cipzárral, műanyag csattal és tépőzárral rendelkeznek, így a nadrágot a csizma fölé lehet húzni, hogy megakadályozza a gyors vízbehatolást alulról, ha patakba lép vagy mocsárba süllyed. A nadrág tágas, nyomógombos lábzsebekkel rendelkezik a kiegészítők praktikus tárolására, valamint egy D-gyűrűvel a szükséges felszerelések rögzítésére. A hátul megemelt derékrész extra védelmet és kényelmet nyújt, amikor mozdulatlanul ülsz vagy nehéz terepen mozogsz.
Ezek a tartós vadásznadrágok időjárástól függetlenül tökéletesek bármilyen vadászkiránduláshoz, és funkcionalitást és kényelmet biztosítanak a természetben való tartózkodás során.

- Szél- és vízálló membrán
- Elasztikus derékrész
- Tartós Oxford szövet az ülésen és a térdeken
- Állítható lábvégek cipzárral, műanyag csattal és tépőzáras rögzítővel
- Megemelt hátsó derékrész
- Magas légáteresztő képesség
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra vízlepergető tulajdonságokért.
- Ragasztott varratok
- Szabályos szabás
- D-gyűrű
- Lábzsebek nyomógombokkal

 Anyag: 88% poliészter, 12% poliamid. Kívül: 100% poliamid.
Súly:820 gramm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!