Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® SMÅLAND HUNTERS KABÁT

99.990 Ft
Cikkszám: 3816-241
Gyártó: Pinewood®

Keresd VISZONTELADÓINKNÁL.


Lehetséges, hogy a termék külső raktárból érkezik, ebben az esetben a szállítási idő 2 hét lehet. Segítség a méretválasztáshoz:  https://silverkissoutdoor.hu/markak/pinewood

Leírás

Elérhető méretek: XS-3XL
Színek: 241

Tartós, vízálló és funkcionális vadászkabát, melynek jellemzői között szerepel a rejtőzködő narancssárga gallér és a kettős rádiózseb a jobb- és balkezes lövészek számára egyaránt. 
A SmålandHunters női dzsekit úgy tervezték, hogy minden időjárási körülmények között kényelmes és védett legyen. A magas légáteresztő képességet víz- és szélálló képességekkel ötvözi, így esőben és zord időjárásban is megbízható társad lesz. A kabát 3XL méretig kapható, és normál szabású. A kabát dereka és alja húzózsinórral állítható, és az ujjak mandzsettái is állíthatóak tépőzárral, hogy a hideg kint és a meleg bent maradjon.
A praktikus tárolás érdekében ez a kabát több funkcionális zsebbel van felszerelve: egy függőleges cipzárral ellátott zseb, nyomógombos elülső zsebek és rejtett D-gyűrű, egy belső zseb az értéktárgyak számára és egy GPS zseb. Ezen kívül két rádiózsebbel rendelkezik antenna nyílással és mágneses záródású kézmelegítő zsebekkel az extra kényelem érdekében - összesen 12 funkcionális zsebbel! Az intelligens narancssárga gallér kibontható olyan vadászati helyzetekben, amikor az extra láthatóság létfontosságú, ez a biztonsági funkció mindig veled van az erdőben. A robusztus, 2 irányú cipzár, a zablával és a nyomógombokkal biztosítja a kabát könnyű fel- és levehetőségét, és további védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.
Akár vadászik, akár egyszerűen csak egy napot tölt a szabadban, a Småland Hunters női dzseki a legjobb választás a maximális kényelem és tartósság érdekében.

- Vízálló membrán
- Lélegző
- Vadászzseb cipzárral 
- Dupla rádiózseb cipzárral 
- GPS-zseb cipzárral
- 2-irányú cipzár
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra vízlepergető tulajdonságokért.
- Szélálló
- Méretek 3XL-ig
- Ragasztott varratok
- Szabályos szabás
- Állítható derék és alsó rész húzózsinórral
- Állítható mandzsetták horoggal és hurkapánttal 
- Pinewood logo® műbőrből
- Elülső zsebek patentos, nyomógombos zsebekkel és beépített D-gyűrűvel
- Belső zseb cipzárral
- Mágneses záródású kézmelegítő zsebek
- Narancssárga biztonsági gallér, amely okosan elrejthető 
- Nyomógombokkal ellátott patent

Anyag: 88% poliészter, 12% poliamid. Kívülről: 100% poliamid. Membrán: 100% PU
Súly:1200 gramm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!