Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® DOG SPORTS TRAINER EXTREME NADRÁG

71.990 Ft
szín
méret
Menny.:db
Cikkszám: 3482-387
Gyártó: Pinewood®
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

A Pinewood® Dog Sports Trainer nadrág extra vízálló változata, most már membránnal és ragasztott varrásokkal. Tágas zsebekkel és D-gyűrűvel van felszerelve, hogy minden olyan felszerelést magával tudjon vinni, amire szüksége van egy kutyával töltött nap során.
A Dog Sports Trainer női nadrág a 3282-es alapmodellünk megerősített változata, most szél- és vízálló membránnal és ragasztott varrásokkal, hogy tovább fokozza az időjárás viszontagságai elleni védelmet. A víz- és szélálló kialakítás mellett a nadrág viaszolt felülettel és beépített TC-sztreccs anyaggal rendelkezik, amely kiváló rugalmasságot és mozgásszabadságot biztosít. A magas légáteresztő képességet szellőző cipzárak egészítik ki a hatékony hőmérsékletszabályozás érdekében a nagy aktivitás során.
Ez a nadrág több tágas zsebbel van felszerelve, amelyekben minden szükséges felszerelés elfér egy aktív naphoz a szabadban a kutyával. A lábakon lévő praktikus zsebek gombos patentokkal és mágneses zárakkal rendelkeznek a kutyakaják és játékok gyors eléréséhez, az övhurokban lévő D-gyűrű pedig lehetővé teszi a felszerelés könnyű rögzítését. A lábszárvégek cipzárral és gombbal egyaránt állíthatóak, hogy különböző típusú cipőkre illeszkedjenek, és védjenek a nedvességtől, valamint csizmahoroggal rendelkeznek, hogy a nadrág a helyén maradjon. A modell 50-es méretig kapható.

- Szélálló 
- Vízálló membrán ragasztott varratokkal
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra víztaszító tulajdonságokért.
- Magas légáteresztő képesség
- Méretek 50-ig
- Tartós
- TCfabric 4 irányú sztreccsel az extra kényelemért
- Viaszolt felület
- Szabályos szabás
- Szellőző cipzárak az oldalakon
- Állítható lábvégek gombokkal és cipzárakkal
- Nyitott kézzsebek
- Elülső zsebek fújtatóval és mágneses gombokkal
- Csizma kampó
- D-gyűrű

Anyag: 96% poliamid, 4% elasztán. Kívül: 64% poliészter,34% pamut, 2% elasztán. Membrán: 100% PU
Súly:840 gramm

Lehetséges, hogy a termék külső raktárból érkezik, ebben az esetben a szállítási idő 2 hét lehet. Segítség a méretválasztáshoz: https://silverkissoutdoor.hu/markak/pinewood

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!